Betrouwbaar

Wanneer u kiest voor substraat- of glasproducten van Cultilene kunt u vertrouwen op een constante kwaliteit en continuïteit. Saint-Gobain is nationaal én internationaal gecertificeerd, onder meer met ISO 9001 en ISO 14001. Deze certificeringen gelden voor zowel de fabrieken die het Albarino-glas leveren als voor de fabrieken waar substraat wordt geproduceerd. Daarnaast mogen de tuinbouwsubstraten van Cultilene het RHP-keurmerk voeren, dat verregaande eisen stelt aan kwaliteit en herkomst.

Basis voor optimaal teeltresultaat

Onze steenwolsubstraten worden volledig gecontroleerd en volgens nauwkeurige specificaties gefabriceerd. Gedurende het productieproces monitoren en registreren we honderden parameters. Dit helpt om, indien nodig, snel en gericht bij te sturen. En omdat de grondstoffen worden verhit bij een temperatuur van 1500 graden zijn onze substraatproducten gegarandeerd vrij van ziektekiemen. Het resultaat? Een optimale kwaliteit en homogeniteit. Dit vertaalt zich in een goede en regelmatig wortelgroei en een stuurbaar gewas. Zo leggen we de basis voor een optimaal teeltresultaat op uw bedrijf!

Expert in logistiek

De wereldwijde spreiding van onze afzetmarkten, in combinatie met de seizoensgebonden pieken, stelt ons voor grote logistieke uitdagingen. Alles moet perfect op elkaar worden afgestemd om ervoor te zorgen dat de teelt op de bedrijven van onze klanten vloeiend kan doorlopen. De logistieke structuur van Cultilene is dusdanig opgezet, dat een snelle en flexibele van onze producten gegarandeerd is.

Bij de distributie van ons Albarino-glas werken we met onze eigen Glassolutions-netwerk, dat bestaat uit honderden vestigingen wereldwijd. Hierdoor kunnen we altijd een logistieke oplossing op maat bieden. Onze glasdistributeurs beschikken over gedegen vakkennis en jarenlange ervaring: zij weten precies hoe zij het Albarino-glas het beste kunnen transporteren en lossen.

Service

Een goede service is net zo belangrijk als een goed product, vinden wij bij Cultilene. Daarom laten we niets aan het toeval over. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw order voldoet aan uw wensen en specificaties. Ook na levering houden onze specialisten de vinger aan de pols. Zij ondersteunen onze klanten gedurende de teelt, voeren metingen uit en kijken samen met de teler of bijsturen nodig is.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief