Cultilene pakt uit tijdens GreenTech

Op 11, 12 en 13 juni aanstaande vormt de RAI Amsterdam weer hét trefpunt voor de internationale tuinbouwsector, tijdens de GreenTech 2019. Ook Cultilene is vanzelfsprekend weer aanwezig op deze toonaangevende beurs: wij presenteren onze nieuwe beursstand en delen actief onze kennis om uw teelt en bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen.

U vindt Cultilene dit jaar op een nieuwe plek op de GreenTech, in een nieuwe beursstand. Deze stand van 40 m2  is een eyecatcher: groots, modern en passend bij onze ambities. Het draait voor ons om het bieden van oplossingen die de plant optimaal laten presteren met een minimaal gebruik van water, meststoffen en energie. Deze oplossingen, die resulteren in een hoge kwaliteit en een maximale productie, staan centraal in de nieuwe beursstand van Cultilene.

Kennisdeling over Plant Empowerment

Cultilene zet tijdens de GreenTech sterk in op kennisdeling. We organiseren onder meer twee ontbijtsessies over Plant Empowerment. In deze kennissessies, die plaatsvinden op 11 en 12 juni, trekken we samen op met onze Growing by Plant Empowerment-partners (Hoogendoorn Growth Management, Hortilux Schréder, Koppert Biological Systems, LetsGrow.com en Ludvig Svensson). We delen de praktijkkennis die wereldwijd is opgedaan bij het toepassen van de basisprincipes van Plant Empowerment. Waardevolle kennis, die u als ondernemer ondersteunt om uw teelt naar een hoger plan te tillen.

Wilt u zich aanmelden voor de kennissessies? Registreren kan via deze link.

Netwerken op de Amsterdamse grachten

Ook bieden wij u de gelegenheid om uw netwerk binnen de tuinbouw verder uit te bouwen. Samen met enkele andere prominente toeleveranciers binnen de tuinbouw organiseren we op 12 juni ‘The Synergy of Growth’, een uniek evenement. Hierbij nodigen we onze relaties uit voor een boottocht over de Amsterdamse grachten in combinatie met een bezoek aan de Hermitage Amsterdam. Hier kunt u enkele exclusieve meesterstukken bewonderen uit de 17e eeuw. Natuurlijk zullen ook een hapje en een drankje en het nodige entertainment niet ontbreken tijdens deze bijzondere avond.

Wilt u deelnemen aan dit unieke event? Registeren kan via deze link.

Welkom op onze stand (10.105)!

Naast de genoemde zaken staan tal van meetings gepland met (buitenlandse) relaties en distribiteurs. Maar natuurlijk is iedereen welkom in onze GreenTech-stand; voor vragen, om meer te weten te komen over onze glas- en substraatoplossingen of over yield prediction. Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon binnenlopen voor een kop koffie, en om gezellig bij te praten. U vindt Cultilene in stand 10.105. Wilt u een afspraak inplannen met één van onze collega’s, bel dan +31 (0)161 22 87 40 . Wij ontmoeten u graag!

Nog geen entreekaarten voor de GreenTech? Klik hier om u gratis aan te melden.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief