Meerwaarde

Meerwaarde van Cultilene-glas

Kiest u voor glas van Cultilene, dan kiest u voor glas van topkwaliteit. Wij houden de productie van ons Albarino-glas namelijk volledig in eigen hand; onze fabriek in het Duitse Mannheim is hier volledig op ingericht en toegespitst. Hierdoor bent u gegarandeerd van het allerbeste tuinbouwglas.

Gegarandeerde topkwaliteit

Saint-Gobain, het moederbedrijf van Cultilene, heeft jarenlange ervaring in de productie van glas. Ons Albarino-glas werd aanvankelijk ontwikkeld voor gebruik in zonnepanelen en is later geoptimaliseerd voor toepassingen in de tuinbouw. Dankzij onze ruime ervaring en het feit dat we de productie volledig in eigen hand houden, bent u gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Ons glas is standaard gehard en kenmerkt zich daarnaast door een exacte maatvoering en een hoogwaardige randafwerking.

High performance coating

Indien gewenst voorzien we het glas van onze speciale en uitermate duurzame antireflectiecoating. Hiermee wordt de lichttransmissie verder geoptimaliseerd. U bent verzekerd van één van de hoogste lichttransmissies in de markt, over het gehele lichtspectrum.

Onze AR-coating wordt geproduceerd met de speciale SOL-Gel coatingtechniek. Deze techniek zorgt voor een homogene coating, die tientallen jaren bestand is tegen alle typen weersomstandigheden.

Duurzaam productieproces

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA, vormt een rode draad in de bedrijfsvoering van Cultilene en moederbedrijf Saint-Gobain. Ook ons Albarino-glas wordt geproduceerd met aandacht voor het milieu. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we de CO2-uitstoot tot een minimum beperken, onze AR-coating volledig milieuvriendelijk produceren en jaarlijks uitgebreide duurzaamheidstesten uitvoeren.

Het recyclen van materialen is voor ons een belangrijk aandachtspunt. De lege end-caps, die achterblijven na de installatie van het glas, halen we daarom desgewenst bij u op. Wij zorgen voor een duurzame oplossing.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief