‘Where impact begins’

Een nieuwe boodschap en een nieuwe stijl, passend bij de identiteit van Saint-Gobain Cultilene. Op de GreenTech in Amsterdam lanceerde Cultilene dit nieuwe verhaal: onze overtuiging dat substraat als goede basis essentieel is voor een maximaal rendement van gewassen, en dat Cultilene garant staat voor die goede basis. Vandaar onze nieuwe slogan ‘Where impact begins’. We kijken terug op een succesvolle GreenTech, waar we samen met onze partners en klanten hebben geproost op een impactvolle toekomst! 

Substraat wordt binnen de glastuinbouw vaak gezien als een standaardproduct, een commodity. Onterecht. Goed substraat is immers cruciaal voor een goede start van de planten. Op het kwetsbare moment van ontkiemen moet substraat de optimale omgeving zijn. Én het moet robuuste omstandigheden bieden bij de groei en productie. Dat is wat we uitdrukken met onze nieuwe lijfspreuk ‘Where impact begins’. De kwaliteit van de substraten van Cultilene speelt een sleutelrol in een succesvolle teelt.

Blauwe cocktails
Impact creëren we niet alleen met ons product, maar ook met onze mensen. Samenwerken zorgt voor impact. Tijdens de gesprekken op de GreenTech bleek opnieuw dat Cultilene stáát voor samenwerking. Toegankelijk, enthousiast én met kennis van zaken op het gebied van slim water- en wortelmilieumanagement; dat is hoe onze klanten en samenwerkingspartners onze medewerkers zien.  Daarvan zijn we ons meer dan ooit bewust geworden tijdens het traject waarin we onze identiteit definieerden. En dat hoorden we ook terug tijdens de GreenTech. Met Cultilene-blauwe cocktails klonken we met onze klanten en klanten.

Even nagenieten
We zijn trots op onze nieuwe branding, die laat zien wat Cultilene drijft en wie we zijn. Heeft u de lancering ervan gemist of wilt u het nog even terugzien? Bekijk dan de aftermovie.

Betekenis voor u
Met onze nieuwe branding is onze focus en ambitie duidelijk. Benieuwd wat Cultilene voor ú kan betekenen? Bel +31 (0)161 22 87 40, dan plannen we een afspraak in voor een kop koffie en een gesprek. Tot gauw!

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

  • Hidden