Onze waarden

Cultilene heeft een krachtig team dat graag samenwerkt; betrokken mensen die zich continu uitgedaagd voelen om te verbeteren en een stap extra te zetten. Ingesteld zijn op teamprestaties betekent vanzelf een klantgerichte instelling. Daardoor reageren we snel en adequaat op klantvragen. Klanten kunnen rekenen op betrouwbare, innovatieve en duurzame producten.

Weten hoe we onze waarden voor u laten werken?

Collaborative

Onze medewerkers zijn onze grootste troef en we dagen hen uit om het beste van zichzelf te geven. Ze zijn deskundig en toegankelijk. Wij geloven in de kracht van een hecht team, waarmee we waarde creëren voor onze klanten, leveranciers en belanghebbenden. We bouwen aan langdurige partnerschappen en geloven oprecht in luisteren, leren en samen evolueren.

Committed

Wij zetten ons in voor een mooiere en duurzamere wereld. We nemen onze verantwoordelijkheid voor mens, planeet en welvaart heel serieus. We geven om de wereld om ons heen en de rol die we daarin spelen. We vinden de beste oplossingen voor onze klanten door hun behoeften te begrijpen en willen impact maken door onze kennis en ervaring te delen.

Challenging

Ons innovatiegedreven werkterrein stimuleert ons om steeds te zoeken hoe iets beter kan. Op die manier boren we het potentieel aan van onze mensen en verbeteren we onze producten. Ook dragen we eraan bij dat u het maximum haalt uit uw planten en uw bedrijf, door niet snel tevreden te zijn, maar door te vragen. We vragen ‘wat als’ en kijken verder dan voor de hand liggende oplossingen. We koesteren creativiteit om vooruitgang te creëren.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

  • Hidden