Werken bij

Medewerker Technische Dienst

Cultilene zet zich in voor een duurzame voedselproductie. Ons doel is om innovatieve oplossingen te bieden om met zo min mogelijk water en energie, een maximale voedselproductie van maximale kwaliteit te realiseren. Dit doen we door het leveren van substraat (systemen) en een bijpassende irrigatiestrategie. Daarnaast leveren wij sensoren waarmee big data wordt verzameld waardoor […]

Lees meer

Productmarketing Manager Substraat

Wil jij werken in een innovatieve en vooruitstrevende sector? Waar je een bijdrage kan leveren aan duurzame voedselproductie? Wil jij werken voor een bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd is in de horticulture met klanten, partnerships en stakeholders wereldwijd? Word jij gelukkig van gemotiveerde, getalenteerde en enthousiaste mensen om je heen die de ambitie hebben om iedere […]

Lees meer

Wil jij…

  • een bijdrage leveren aan een duurzame voedselproductie?
  • jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd meewerken aan innovatieve oplossingen die zorgen voor een optimalisatie van water- en energieverbruik binnen de tuinbouw?
  • ons bedrijf verder laten groeien en herken jij jezelf in onderstaande vijf kernwaarden?

Neem dan contact met ons op!

 

Dicht bij de klant staan

Betrokkenheid en het begrijpen van de interne en externe klant is fundamenteel. Klanten die bijvoorbeeld werken met ons substraat zijn dagelijks bezig om te optimaliseren en te bekijken hoe ze het maximale uit onze producten kunnen halen. Wij vinden het belangrijk dat de klanten hierin ondersteund worden en dat er op alle niveaus ingespeeld wordt op de behoefte van de klant door op een proactieve manier creatieve oplossingen aan te reiken wanneer dat nodig blijkt. Oplossingsgericht werken en empathie zijn daarom belangrijke kernkwaliteiten.

Handelen als ondernemer

Jouw persoonlijk initiatief en enthousiasme zijn medebepalend voor het succes van Saint-Gobain Cultilene. Door te handelen als ondernemer; ambitieuze doelstellingen bepalen, koers houden en kansen grijpen wanneer ze zich voordoen, heb je persoonlijk impact op de groei van ons bedrijf. Jezelf openstellen voor nieuwe ideeën, je kunnen aanpassen aan een snel veranderende omgeving en uit je comfortzone komen zijn daarbij belangrijke eigenschappen.

Innoveren

In de komende 40 jaar moet er meer voedsel geproduceerd worden dan in de afgelopen 10.000 jaar. Cultilene zet zich in voor een duurzame voedselproductie door het leveren van innovatieve oplossingen die zuinig omgaan met de beschikbare hulpbronnen zoals water en energie. Alleen dan blijven we in staat om mensen wereldwijd te voorzien van voedsel. Het continu verbeteren en innoveren van onze oplossingen, gericht zijn op de toekomst en anticiperen op veranderingen in de markt, bij klanten en technologieën, is voor ons belangrijk. Het overstijgen van routines, nieuwsgierig zijn en aanvaarden dat mislukken onderdeel is van ondernemen, zijn belangrijke elementen als voedingsbodem voor innovatie.

Wendbaar zijn

Bij Saint-Gobain Cultilene vinden we het belangrijk dat verandering wordt aangemoedigd en dat iedereen er actief aan deelneemt. Dit vraagt zelfkennis van je eigen sterke en zwakke punten en die van de personen om je heen. Ook is het belangrijk te weten wat er zich binnen en buiten de onderneming afspeelt. De internationale tuinbouw is een seizoensgevoelige markt waarbij je geregeld voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Dit vereist wendbaarheid van jou als medewerker, net als de wil om nog dynamischer, energieker, sneller en flexibeler te worden.

Een open en betrokken cultuur creëren

Een omgeving waarin solidariteit centraal staat en waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en met plezier kennis en ervaring deelt om vooruitgang te boeken is een belangrijke succesfactor voor Saint-Gobain Cultilene. Het aanvaarden van verschillen en voldoende tijd nemen om te luisteren, te ondersteunen en aan te moedigen zijn kernkwaliteiten waarmee jij zorgt dat je meebouwt aan een klimaat van vertrouwen waarin iedereen tot zijn recht komt en waarin een positieve teamgeest kan ontstaan.

 

Ben je geïnteresseerd maar is er op dit moment geen passende vacature beschikbaar? Stuur je open sollicitatie naar isja.mosselman@saint-gobain.com

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief