Waar we voor staan

Cultilene is een expert die de glastuinbouwsector inspireert op het gebied van duurzame teelten. Dat doen we met inventief water- en wortelmanagement. We bieden innovatieve oplossingen om met zo min mogelijk water en energie, een maximale voedselproductie van maximale kwaliteit te realiseren. Dit doen we door circulaire substraat(systemen) te leveren met een bijpassende irrigatiestrategie. Daarnaast leveren wij sensoren om big data mee te verzamelen, die via een wireless platform real-time inzicht geven in het wortelmilieu. Ons doel is de wereld te voorzien van gezond en veilig voedsel.

Onze waarden

Cultilene heeft een krachtig team dat graag samenwerkt; betrokken mensen die zich continu uitgedaagd voelen om te verbeteren en een stap extra te zetten. Ingesteld zijn op teamprestaties betekent vanzelf een klantgerichte instelling. Daardoor reageren we snel en adequaat op klantvragen. Klanten kunnen rekenen op betrouwbare, innovatieve en duurzame producten.

Collaborative
Committed
Challenging

Weten hoe we onze waarden voor u laten werken?

BEL VOOR EEN AFSPRAAK

Duurzaam bezig

Duurzaam ondernemen vormt een rode draad in de bedrijfsvoering van Cultilene; van grondstoffen tot eindproduct. Inzetten op duurzaamheid levert op lange termijn namelijk de meeste winst op, is onze overtuiging. Voor maatschappij én ondernemers. Ons uiteindelijke doel is helpen de wereldbevolking te voorzien van voldoende gezond en veilig voedsel.

Nieuwsgierig welke impact Cultilene voor uw bedrijf kan hebben?

Lees meer over duurzaamheid

Saint-Gobain

Saint-Gobain Cultilene (kortweg Cultilene) is onderdeel van de Franse multinational Saint-Gobain, een wereldwijd toonaangevende leverancier op het gebied van licht en duurzaam bouwen. De onderneming is aanwezig in 75 landen en beschikt over 8 R&D-centra. Wereldwijd werken er 166.000 medewerkers aan een omzet van 44,2 miljard euro per jaar.

Comfort, prestaties en duurzaamheid
Saint-Gobain ontwikkelt, produceert en distribueert materialen en diensten voor de bouw- en industriële markten. Deze oplossingen zijn overal in onze woonruimtes en ons dagelijks leven te vinden: in gebouwen, transport, infrastructuur en in vele industriële toepassingen. Zij bieden comfort, prestaties en duurzaamheid, terwijl zij voldoen aan de uitdagingen van de decarbonisatie van de wereld van de bouw en de industrie, het behoud van hulpbronnen en de snelle verstedelijking.

Lees meer over Saint-Gobain

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

  • Hidden