Onze missie

Cultilene zet zich in voor een duurzame voedselproductie. Ons doel is om innovatieve oplossingen te bieden om met zo min mogelijk water en energie, een maximale voedselproductie van maximale kwaliteit te realiseren. Dit doen we door het leveren van substraat (systemen) en een bijpassende irrigatiestrategie. Daarnaast leveren wij sensoren waarmee big data wordt verzameld waardoor via een wireless platform real-time inzicht wordt gegeven in het wortelmilieu.

Onze beloften

Cultilene denkt met u mee: wij zijn méér dan alleen een substraatleverancier en voelen ons medeverantwoordelijk voor uw succes. De kernbeloften waarvoor Cultilene staat:

  1. Kennis: watermanagement in de wortelzone – Framework
  2. Betrouwbaar: kwalitatief hoogstaande producten, een hoge leverbetrouwbaarheid, deskundig en betrokken personeel
  3. Partnership: partner in de internationale tuinbouw
  4. Challenging the existing: op zoek naar nieuwe oplossingen voor het wereldwijde voedselprobleem

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen vormt een rode draad in de bedrijfsvoering van Cultilene; van grondstoffen tot eindproduct. Inzetten op duurzaamheid levert op lange termijn namelijk de meeste winst op, zo is onze overtuiging. Voor maatschappij én ondernemers!

 

Lees meer over duurzaamheid

Saint-Gobain

Cultilene is onderdeel van Saint-Gobain; een internationale organisatie die actief is in 70 landen, wereldwijd ruim 167.000 medewerkers heeft en goed is voor een jaaromzet van ongeveer 38 miljard euro.

Saint-Gobain ontwikkelt, produceert en distribueert bouwstoffen en biedt innovatieve oplossingen voor de uitdagingen die er liggen op het gebied van economische groei, energiebesparing en milieubescherming. Innovatie, duurzaamheid en comfort zijn de belangrijkste pijlers onder de bedrijfsstrategie van Saint-Gobain.

Cultilene maakt volop gebruik van de specifieke kennis en technieken die Saint-Gobain in huis heeft. Deze knowhow zetten we in om onze producten te optimaliseren.

Lees meer over Saint-Gobain

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief