Cultilene lanceert nieuwe bedrijfsfilm

Cultilene heeft afgelopen week haar nieuwe bedrijfsfilm gepresenteerd. De kernboodschap: Cultilene levert innovatieve oplossingen, die bijdragen aan een optimaal teeltresultaat én een duurzame tuinbouwsector. Ofwel: Cultilene cares!

De nieuwe bedrijfsfilm geeft in ruim drie minuten inzicht in het bedrijf Cultilene en in de producten en mogelijkheden die Cultilene biedt voor de moderne glastuinder. Cultilene levert steenwol-substraatoplossingen in ruim vijftig landen wereldwijd. Het gaat hierbij om producten met een passende waterbuffer voor ieder teeltsysteem, die zoveel mogelijk worden afgestemd op de wensen van de individuele tuinder.

Daarnaast produceert Cultilene Albarino diffuus en extra helder glas met een dubbele anti-reflectiecoating. Deze glasproducten onderscheiden zich onder meer door een hoge lichttransmissie.

Duurzaamheid en advies

Ook duurzaamheid vormt een belangrijke leidraad: Cultilene wil met haar producten bijdragen aan een optimaal watermanagement en energieverbruik. Dit biedt tuinders enerzijds de kans om te besparen op meststoffen, water en energie, anderzijds wordt een bijdrage geleverd aan een duurzame tuinbouwsector.

Cultilene wil echter méér zijn dan alleen een productleverancier. Een team van productspecialisten helpt telers daarom om de Cultilene-producten optimaal te gebruiken en het maximale uit hun teelt te halen. Hierbij worden de meest moderne en vooruitstrevende technieken ingezet. Een unieke tool is de gratis Cultilene Smart Root Zone Management (SRZM)-app, die telers in iedere opkweek- en teeltfase ondersteunt met tips en advies.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief