Plant Empowerment lanceert nieuw online kennisplatform

Plant Empowerment heeft een online leeromgeving gelanceerd waarop geïnteresseerden toegang krijgen tot een verscheidenheid aan kennis via webinars, online cursussen, live workshops, e-books en meer.

Dit handige, nieuwe kennisplatform is gecreëerd door een team van multidisciplinaire specialisten, speciaal voor professionele telers, adviseurs, landbouwstudenten en andere tuinbouwprofessionals die onderwijs en training willen volgen over het toepassen van duurzame en winstgevende teeltmethoden gebaseerd op de principes van Plant Empowerment.

Wat is plantempowerment?
De Plant Empowerment-filosofie helpt telers wereldwijd om enerzijds gewassen duurzamer te telen en anderzijds hogere opbrengsten te behalen. Van het boek ‘Plant Empowerment, The Basic Principles’ zijn wereldwijd al meer dan 7.000 exemplaren verkocht, maar naarmate de principes steeds meer in de praktijk worden toegepast, ontstaan er waardevolle nieuwe lessen over het effect op de plantbalansen. Deze inzichten worden gedeeld in de online leeromgeving.

Nieuwe inzichten in de Plant Empowerment-filosofie
Bij deelname aan Plant Empowerment webinars, online cursussen, (live) workshops of het lezen van e-books worden deelnemers ondergedompeld in de wereld van de Plant Empowerment filosofie. Om tegemoet te komen aan verschillende kennisniveaus, is er rekening gehouden met beginners die weinig tot geen voorkennis van Plant Empowerment hebben, als met kwekers die al basis- of uitgebreide kennis hebben over de principes. Deelnemers kunnen hun inzichten vergroten via verschillende kennissessies, waar ze worden opgeleid om met minimale middelen optimale resultaten te bereiken.

Speciale aanbieding
Om de lancering van het platform te vieren, biedt Plant Empowerment nu een exclusieve aanbieding. Voor degenen die zich vanaf het begin willen onderdompelen in alle beschikbare inzichten en kennis, biedt het een volledig lidmaatschapspakket. Hiermee krijgen leden onbeperkt toegang tot alle beschikbare cursussen, e-books en andere content voor slechts € 19,95 gedurende de eerste maand en € 49,95 per maand daarna. Dit biedt telers, adviseurs, landbouwstudenten en andere tuinbouwprofessionals de perfecte kans om zich te verdiepen in de wereld van Plant Empowerment en kennis op te doen over de duurzame en winstgevende teeltmethoden.

Plant Empowerment-community
Naast het uitgebreide kennisaanbod beschikt het platform ook over een online communityomgeving die is ontworpen om deelnemers realtime expertise te bieden. Leden van de community kunnen vragen stellen aan trainers, gesprekken voeren met collega-telers, samen kennis opdoen en deelnemen aan live sessies die regelmatig worden georganiseerd door Plant Empowerment. Toegang tot deze exclusieve community is automatisch beschikbaar voor alle cursisten.

Start vandaag!
Betreed de wereld van Plant Empowerment, via deze link: https://knowledge.plantempowerment.com/
Of ontdek de speciale aanbieding: https://knowledge.plantempowerment.com/bundles/plant-empowerment-membership

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

  • Hidden