Nieuw digitaal visitekaartje voor Cultilene

Cultilene heeft een nieuwe online identity! Onze website www.cultilene.nl is in een geheel nieuw jasje gestoken: fris, modern, gebruiksvriendelijk en passend bij de persoonlijke uitstraling van Cultilene. Voor u als teler biedt de nieuwe website vooral nóg meer nuttige informatie, die u kunt gebruiken om de juiste keuzes te maken én om uw teelt naar een hoger plan te tillen.

De website van Cultilene was al een aantal jaren oud en aan vervanging toe. De afgelopen periode hebben we daarom hard gewerkt aan een nieuwe website. De nieuwe site sluit aan bij de huidige stand van de techniek én bij de nieuwe huisstijl van Cultilene en is voorzien van prachtige en eigentijdse foto’s. De website is geoptimaliseerd voor gebruik op de desktop, tablet en smartphone.

Maar ook de inhoud is belangrijk: op de nieuwe website vindt u alle informatie over wie we zijn, waar we voor staan, en natuurlijk over de producten van Cultilene. U vindt op de site een link naar de Smart Root Zone Management App van Cultilene en de substraatcalculator. Daarnaast treft u meer en diepgaande achtergrondinformatie aan, in de vorm van white papers. Deze tools helpen u om uw teelt stapsgewijs naar een hoger plan te brengen.

Kortom: wees welkom op onze nieuwe website!

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief